Team

Onze docenten en choreografen

Eveline Janssens (Verantwoordelijke)
Eveline Janssens uit Willebroek, studeerde Germaanse Talen aan de KULeuven. Tijdens haar studie combineerde ze het choreograferen van een wedstrijdteam kunstschaatsen met het geven van danslessen en schaatsinitiaties. Bij het behalen van de diploma’s ‘Dansinstructeur’ via Danskant en ‘Dansinitiator’ bij de Vlaamse Trainersschool spitste ze zich toe op het uitbreiden van haar dansactiviteiten.
Naast de wekelijkse lessen en het leiden van de dansschool ontwikkelt en geeft ze bijscholingen en coacht nieuwe dansleerkrachten en stagiaires. Eveline is tevens freelance journalist voor Elle België, De Morgen Magazine en Roularta Media Groep. Samen met enkele collega journalisten is ze de drijvende kracht achter Vlaanderen’s grootste boekenblog: Thisishowweread. Ze startte in 2011 de dansvereniging Dance Industries op in Willebroek. Ze is getrouwd met Kurt en mama van Nathan (2018), Isolde (2021) en Leonore (2021).

Aurélie Pirenne 
Aurélie uit Leuven, danst al sinds haar 3 jaar. Ze studeert archeologie aan de KULeuven en behaalde haar dansanimator-diploma bij Danskant. Dans is voor haar meer dan een hobby, het is een droom.  Elke les staat gelijk aan nieuwe dingen leren en je uitleven. Aurélie volgde onder andere ballet, pointes, hedendaags, showdance en jazz bij DMS. Nu volgt ze videodance, jazz en ballet in Blits Kessel-Lo waar ze eveneens docent is. Ze heeft meegedaan aan verschillende discodanswedstrijden in groep, duo en solo en werd 2de op het BK voor cheerleading in 2017. Ze kreeg o.a. les van Freya Pauwels, Eveline Janssens, Sandrine Bailleux, Christophe Carpentier, Astrid Isebaert … Aurélie zet als monitor ook mee haar schouders onder onze Dansfabriek danskampen.

Tahlia Tondeur
Tahlia uit St.-Gen.-Rode, danst al sinds haar 4 jaar. Ze studeert leerkracht secundair onderwijs (Wiskunde/Fysica) aan de Arteveldehogeschool in Gent en behaalde reeds haar diploma “Dansanimator” en “Dansdocent” bij Danskant.
Dans is voor haar een uitlaatklep, een passie en vooral haar tweede thuis.
Tahlia volgt o.a. hiphop, modern en jazz bij K-Creation, daarnaast zit ze in de wedstrijdgroep FOS bij dezelfde dansschool. Met deze groep neemt ze elk jaar deel aan verschillende wedstrijden. Zo heeft Tahlia al meegedaan met het VTM programma Dance As One, opgetreden met Natalia in de Lotto Arena, met het Één programma Eurosong voor 2 Fabiola, enz. Ze stond ook op het podium van de MIA’s.
Individueel heeft ze ook al podiumprijzen behaald in de stijl “contemporary”.
Tahlia heeft de kans gehad om les te krijgen van o.a. Anneke Ghysens, Valentina Nigro, Jeremy Lepine, Yves Ruth, Sarah Hadadia etc.

Hanne Aerts
Hanne uit Ruisbroek danst al sinds haar 4 jaar. Ze studeert Rechten aan de Universiteit Antwerpen. Dans is voor haar een bevrijding, een uitlaatklep, maar vooral haar passie die ze toont waar en wanneer er maar muziek opstaat! Hanne volgde o.a. klassiek ballet, pointes, modern en hedendaagse dans bij Terpsichore en de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Bornem. Gedurende haar danscarrière kreeg ze les van o.a. Mieke Wille, Miek De Vriese, Emma Seresia, Magali Casters, Kathy Van Den Bergh, Nele Van Bogaert, Alex Kyriakoulis, … Ze danste ook in deCompagnie van Lier, waarmee ze deelnam aan verschillende wedstrijden en gastoptredens over heel België. Hanne maakt sinds deze zomer ook deel uit van het monitorenteam voor danskampen.

Lara De Smedt
Lara De Smedt uit Londerzeel danst al sinds haar 4 jaar. Ze studeert Logopedie aan Artevelde Hogeschool en volgde de Dansanimator opleiding bij Danskant. Ze volgde het docent-in-opleidingstraject bij Dance Industries. Dansen is voor haar een passie waarin ze zich volledig kan uitleven. Lara volgde o.a. Modern, Showdance en jazzdance bij Dance Industries en ze kreeg dansles van o.a. Jan Ravnik, Ashlé Dawson, Christin Olesen en Sabrina Phillip. Ze is lid geweest van Dancer@work. Lara is ook lid van het fantastisch monitorenteam voor de danskampen.

Femke Goossens
Femke uit Puurs danst al sinds haar 4 jaar. Ze studeert Rechten aan Universiteit Antwerpen en behaalde haar diploma als dansanimator bij Danskant. Ze volgde het docent-in-opleidingstraject bij Dance Industries en behaalde het diploma van dansanimator bij Danskant. Dansen is voor haar een passie, de dansschool is dan ook haar tweede thuis. Femke volgde o.a. modern, showdance, jazz en hiphop bij Dance Industries en ze kreeg reeds les van o.a. Jan Ravnik, Ashlé Dawson, Christin Olesen en Sabrina Phillip. Ze is lid geweest van Dancer@work. Femke laat ook elk jaar het beste van zichzelf zien als monitor tijdens onze danskampen.

Kimberley Van Dyck
Kimberley uit Willebroek danst al sinds haar 8 jaar. Ze studeert Verpleegkunde aan de Thomas Morehogeschool en behaalde haar diploma als dansanimator bij Danskant en volgde de opleidingsweek tot dansdocent. Dansen is voor haar thuiskomen, zich volledig uitleven en even alles vergeten. Kimberley volgde o.a. showdance, jazz en modern bij Dance-Industries. Ze is ook hoofdanimator van onze Dansfabriek danskampen.

Lenka Buggenhout
Lenka Buggenhout uit Willebroek ontdekte haar aanleg voor dans op haar 13e. Ze studeert orthopedagogie aan de Karel De Grote hogeschool en behaalde haar diploma van animator in het jeugdwerk en diploma bijzondere doelgroepen. Dansen is voor haar vrij zijn, al je emoties en energie in een choreografie kunnen steken en jezelf steeds uitdagen om beter te worden. Lenka volgde o.a. hiphop, modern, jazz en showdance bij Dance Industries. Ze gaat ook al enkele jaren mee als monitor op danskamp, behaalde het diploma van hoofdmonitor en is lid geweest van selectiegroep Dancer@Work.

Melissa Maurer

Melissa, uit Brussel, danst al sinds haar 5 jaar. Ze studeert Milieu- en Preventiemanagement aan de KU Leuven en de rest van haar tijd spendeert ze in de danszaal, dit is haar tweede thuis. Ze volgt de stijlen hiphop, modern, jazz en dancehall bij K-Creation. Daar is ze eveneens lid van de wedstrijdgroep, waarmee ze Belgisch kampioen urban werd. Ze kreeg de kans om te dansen voor Camille Dhondt op de MIA’s, Alexander Rybak op Eurosong, Jeremie Makiese op The Special Olympics en Pommelien Thijs op The Voice, als ook in haar videoclip Zilver. Ze kreeg al les van Laurent Flamant, Yves Ruth, Anneke Ghysens, Tamara Arruti, Sarah Hadadia, TMT, etc.

Sarah Maurer

Sarah, based in Brussels, is elke dag te vinden in de danszaal. Ze volgt hiphop, dancehall, modern en jazz bij K-Creation en is daar ook lid van de wedstrijdgroep FOS waarmee ze Belgisch kampioen urban werd. Ze stond al op het podium voor de MIA’s, The Voice en Eurosong en kreeg de kans om te dansen voor verschillende artiesten zoals Alexander Rybak, Camille Dhondt, Pommelien Thijs en Jeremie Makiese. Ze kreeg al les van Yves Ruth, Sarah Hadadia, Anneke Ghysens, Tamara Arruti, Laurent Flament, TMT, Michel Froget, etc. Daarnaast studeert ze aan de KU Leuven in Brussel.

Jentel Van Breedam
Jentel uit Blaasveld danst al sinds haar 12e. Ze studeerde Sportwetenschappen in BimSem Mechelen. Ze volgde het docent-in-opleidingstraject bij Dance Industries. Ook behaalde ze haar diploma van animotor in het jeugdwerk. Dans is voor haar een hobby die is uitgegroeid tot een passie, waar ze zich volledig kan uitleven en waar ze zich helemaal thuisvoelt. Jentel volgde o.a. modern, showdance en hiphop bij Dance Industries. Ze is al 3 jaar lid van de wedstrijdgroep Dancer@Work en rondde haar stage als monitor tijdens de danskampen succesvol af. 

Jynthe Van Steenwinkel
Jynthe Van Steenwinkel uit Willebroek danst al sinds haar 3,5 jaar. Ze studeert Humane Wetenschappen -Wiskunde in het Scheppersinstituut in Mechelen. Ze volgde het docent-in-opleidingstraject bij Dance Industries en de opleiding dansanimator bij Danskant. Dans is voor haar ontspanning en de mogelijkheid om haar creativiteit de vrije loop te laten gaan. Jynthe volgde o.a. kleuterdans, ballet en softshoe in dansstudio Marlynes in Mechelen. Ze is ook een vast onderdeel van het monitorenteam voor de danskampen.

Lara Hancké
Lara Hancké uit Willebroek, danst al sinds haar 10 jaar. Ze studeert kunstwetenschappen aan de UGent en behaalde haar dansanimator-diploma bij Danskant. Dans is voor haar een manier om haar uit te leven en haar grenzen te verleggen. Ze volgde het docent-in-opleidingstraject bij Dance Industries. Lara volgde o.a. modern, showdance, jazzdance en hiphop bij Dance Industries. Ook maakt Lara deel uit van het monitorenteam voor danskampen. Ze is ook lid geweest van Dancer@Work.

Laure Van Nieuwenhuyze

Laure Van Nieuwenhuyze uit Londerzeel danst als sinds haar 6 jaar. Ze studeert Latijn-wiskunde en volgde het docent-in-opleidingstraject bij Dance Industries en de opleiding dansanimator bij Danskant. Dans is voor haar een ontspanning waar ze al haar energie en gedachten in kwijt kan. Laure volgde o.a. jazz, modern, showdance en hiphop bij Dance Industries. Ze is ook al 6 jaar lid van de wedstrijdgroep Dancer@Work.

Sam Vercauteren

Sam uit Willebroek danst al sinds haar 6 jaar. Ze studeert Latijn-wiskunde en volgde het docent-in-opleidingstraject bij Dance Industries. Dansen is voor haar een uitlaatklep waar ze volledig zichzelf kan zijn en alles rondom haar even kan vergeten. Sam volgde o.a. hiphop, modern en showdance bij Dance Industries. Ze kreeg al les van Tamara Arruti en is lid van de wedstrijdgroep Dancer@Work.

Cathy Stevens

Cathy Stevens uit Willebroek heeft 15 jaar danservaring. Ze heeft ervaring met jazz, modern, softshoe en ballet, naast een enorme expertise op pedagogisch en didactisch vlak. Ze geeft ondertussen 30 jaar les, waarvan 25 jaar in het buitengewoon lager onderwijs in Hoboken. Tijdens deze periode heeft muziek en dans voor haar altijd een belangrijk aspect geweest om taal, lichaamsbewustzijn, kennis… op een alternatieve manier te oefenen. Om alle kinderen een kans te geven om te genieten van dans en muziek, geeft ze ook dansles op school. Hier komen de verschillende leeftijdsgroepen beurtelings aan bod met choreo’s, techniek, muzische spelletjes, uiteraard aangepast aan de verschillende leeftijden. Het werken met kinderen doet ze ontzettend graag en ze wil dan ook met veel plezier haar passie voor muziek en dans met hen delen. Binnen Dance Industries zet Cathy mee haar schouders onder de kleuterafdeling.

Lani De Wit

Lani De Wit leeft voor dans. Ze volgt gemiddeld zo’n 15u dansles per week en slaagt elk jaar met glans voor alle balletexamens. Ze volgt les bij Dance Industries. Vroeger ook bij de academie van Londerzeel en De Kampanje in Steenhuffel. Lani volgde het Docent-in-opleidingsjaar bij Dance Industries en behaalde het diploma van Dansanimator (Danskant). Ze maakt deel uit van het monitorenteam van Dance Industries en is lid van de selectiegroep Dancer@Work.

Margot Truyts

Margot uit Ramsdonk danst al sinds haar 11e bij Dance Industries. Daarvoor danste ze al vanaf haar 3e bij de Kampanje en danst bij K!dans. Ze studeert wiskunde-wetenschappen op KOBOS. Ze volgde het docent-in-opleidingstraject bij Dance Industries en behaalde ook haar diploma van dansanimator bij Danskant. Dans betekent veel voor haar! Het is haar uitlaatklep en haar tweede thuis! Margot volgt o.a. modern, ragga en hiphop bij Dance Industries en ze neemt deel aan wedstrijden in duo. Begin mei 2023 werd ze met haar duo Belgisch Vice kampioen O15 open showcase en kwalificeerde zich voor het EK. Daar behaalde ze een top 8. Margot volgt talrijke hiphop workshops/lessen bij onder andere Inès Dumbi, Evi Adriaensen, Justine Theizen…

Lin Wachters

Lin uit Willebroek danst al sinds haar 4e bij Dance Industries. Ze studeert wiskunde-wetenschappen op KOBOS. Ze volgde het docent-in-opleidingstraject bij Dance Industries en behaalde ook haar diploma van dansanimator bij Danskant. Dans is alles voor haar! Lin volgt o.a. modern, ragga, videodance en hiphop bij Dance Industries en ze is vanaf haar 9de lid van de wedstrijdgroepDancer@Work. Begin mei 2023 werd ze met deze groep Belgisch kampioen O18 modern. Eind mei 2023 werd ze met haar duo Europees kampioen O15 open showcase.

Bo Van Dyck

Bo Van Dyck uit Willebroek danst al sinds haar 5 jaar. Ze is eerst gestart in de balletschool in Bornem en schakelde op haar 7e over naar Dance Industries. Ze studeert woord-kunst-drama aan de Kunsthumaniora in Antwerpen en volgde de docent-in-opleiding bij Dance Industries. De dansschool voelt als een familie voor haar en houdt ervan om met haar vrienden alles te geven tijdens de danslessen. Ze volgt zelf ragga, urban, contemporary en tal van workshops.

Ze maakt al vanaf haar 13e deel uit van de wedstrijdgroep Dancer@work. In het jaar 2023 werd ze met deze groep Belgisch kampioen en in hetzelfde jaar werd ze met Lin Wachters Europees kampioen.

Laura Somers: in bevallingsverlof