Dancer@Work

Eretitels

Belgisch Kampioen 2023 Teams Modern O18 Novice – Senior Dancer@Work

Belgisch Kampioen 2023 Duo Open U15 Beginner – Lemlem, Paulien, Silke

Europees Kampioen 2023 Duo Open 015 Beginner – Bo & Lin

Wedstrijdteams

Dancer@Work zijn de wedstrijdteams die Dance Industries vertegenwoordigen op danswedstrijden in binnen-en buitenland. Zij nemen deel aan de Dance Waves Competition en Dance Stars wedstrijden in de stijlen contemporary en urban.

De teams volgen wekelijks of twee-wekelijks extra lessen choreo en workshops. De selectie gebeurd niet via audities. Het docententeam maakt jaarlijks een selectie tijdens de interne danskampen (Dansfabriek Loft en Dansfabriek 8-13 jaar) en eventueel tijdens de danslessen. De geselecteerde dansers krijgen na de danskampen in september een uitnodiging via mail.

Voor de selectie wordt gekeken naar aanleg, danservaring, inzet tijdens de lessen en vooral naar een ‘voeten op de grond’ attitude en een correcte en positieve houding naar anderen toe.

JUNIOR DANCER@WORK

Ons junior Dancer@Work team zijn dansers tussen 10-14 jaar. Zij specialiseren zich in urban en contemporary.

Lena Begois, Scarlett-Princess Boswell, Silke De Donder, Nina de Laet, Marthe Gea, Maxyme Landuyt, Mona Mertens, Lazio Robberechts, Paulien Schultz, Lynne Smulders, Lemlem Spiessens, Jutta Stessel, Mirte Truyts, Mila Van Goidsenhoven, Matthis Van Ingelgem en Myrthe Van Tichel.

SENIOR DANCER@WORK

Ons senior Dancer@Work team zijn dansers tussen 15-20 jaar. Zij specialiseren zich in urban en contemporary.

Ciska Cooman, Emma De Borger, Lani De Wit, Jentel Van Breedam, Maaike Van Buggenhout, Bo Van Dyck, Lore Vanmeerbeeck, Jynthe Van Steenwinkel, Nelle Van Vliet, Sam Vercauteren en Lin Wachters. Team Captain: Laure Van Nieuwenhuyze

Duo en trio’s

Vanuit onze wedstrijd en docententeam vormen we ook duo’s en trio’s die de dansschool representeren in de stijlen contemporary en urban.

Duo’s en trio 2022-2023:

Lin en Bo, Urban

Mirte en Margot, Urban

Lemlem, Silke en Paulien, Urban

Ciska en Maaike, Modern

Lani en Lore, Modern

Jentel en Sam, Modern

Choreografen

Voor de choreografieën trekken we interne en externe choreografen aan, elk met hun eigen specialisatie.

Choreografen 2022-2023: Hanne Aerts, Aurélie Pirenne, Laetitia Pirenne, Tahlia Tondeur, Eline Mertens, Kaat Crick, Femke Goossens, Sandro Bono, Jentel Van Breedam